, ,

Fotograf Profesionist

fotograf profesionist

Fotograf profesionist

Daca vrei sa ai succes peste noapte, sa ajungi un fotograf profesionist , trebuie sa muncesti tot timpul. Trebuie sa reusesti sa faci lucruri la care toată lumea renunta. Trebuie sa faci munca pe care toată lumea a etichetat-o din greșeala ca o pierdere de timp.

Daca vrei sa te apuci de fotografie doar pentru a castiga bani, atunci uita, in felul asta nu ajungi fotograf profesionist si nu vei ajunge nicaieri, trebuie sa iti placa.

Trebuie sa-ti faci de lucru chiar si atunci cand devine plictisitor. Trebuie sa-ti faci de lucru chiar si atunci cand simti ca mai bine ai sta tolanit pe canapea, bagat sub o patura, cu o cafea, uitandu-te la un film.

Oriunde si oricand ia-ti camera cu tine, numai prin antrenament vei ajunge sa iti cunosti aparatul foto, cu timpul vei stii exact ce ai de facut, testeaza orice setare, fa fotografii in continuu, in felul asta vei stii ce ai gresit si ce nu.

Dar, intr-o zi, din senin, vei fi etichetat ca fotograf profesionist de succes peste noapte. O usa se va deschide catre un culoar cu usi noi, unde vei gasi noi oportunitați. Vei avea in continuare de muncit pentru a deschide aceste usi, dar ele se vor deschide mult mai usor.

Toata lumea va dori sa stie exact cum de ai ajuns sa ai atat noroc. Cum ai gasit scurtatura spre acest culoar cu multe usi. Atunci vei zambi, pentru ca stii raspunsul, dar nu este unul pe care doresc sa-l auda.
Scurtatura este sa muncesti, dar sa si iti placa ce faci, sa iti placa fotografia.

* Nota: Fotografiile sunt protejate de legea Dreptului de Autor (LEGE nr.8 din 14 martie 1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe ) si orice incercare de utilizare a acestor fotografii fara dreptul explicit al autorului, se pedepseste conform legii in vigoare.
fotograf, fotograf profesionist, fotograf profesionist bucuresti, profesionist
Summary
Fotograf Profesionist
Article Name
Fotograf Profesionist
Description
Daca vrei sa ai succes peste noapte, sa ajungi un fotograf profesionist , trebuie sa muncesti tot timpul. Trebuie sa reusesti sa faci lucruri la care toată lumea renunta.
Author
Publisher Name
Fotograf Profesionist
Publisher Logo
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.